Konditoreja
Saldās garšas radītas, lai sagādātu cilvēkiem prieku.
RU
LV
ENG
sniedz iespēju tikties ar tik pazīstamajām bērnības garšām, kā arī pārsteidz ar inovācijām konditorejas izstrādājumos un to garšās.
Konditorejas izstrādājumu krāsu un garšu palete ir ļoti daudzveidīga, katrs izstrādājums ir profesionālu konditoru roku darbs, kas izgatavots ar mīlestību.
YEREVAN PANDOK konditorejas komanda ar prieku un lielu satraukumu piepilda klientu saldos sapņus - ar savu smalko darbu, pārvēršot ikdienu par maziem svētkiem, bet nozīmīgus datumus par spilgtu emociju un brīnišķīgu atmiņu salūtu.
YEREVAN PANDOK konditoreja
No visiem pazīstamiem un iemīļotiem desertiem līdz oriģināliem konditorejas izstrādājumiem, no kuriem dažus iespējams nobaudīt arī mājīgajā restorānā YEREVAN PANDOK.
Pēc pasūtījuma ir pieejama plašāka desertu un konditorejas izstrādājumu izvēle.
Pildījumus kūkām uz pasūtījuma iespējams atrast šeit.
KONDITOREJAS IZSTRĀDĀJUMI
KŪKAS
Kūku pildījumi
Viktorija
Vaniļas biskvīta torte ar siera un saldā krējuma krēmu un zemeņu konfi (vai ar svaigām ogām).
Medus kūka
Medus biskvīta kūka ar saldā un skābā krējuma krēmu.
Napoleons
Kārtainās mīklas kūka ar vārīto krēmu un iebiezināto pienu.
Šokolādes sapnis
Šokolādes biskvīta torte ar šokolādes krēmu, ķiršu konfi un bezē.
Šokolādes torte ar bumbieriem
Šokolādes biskvīta torte ar bumbieru konfi un šokolādes krēmu.
Karameļu torte
Karameļu biskvīta torte ar vārītu iebiezināto pienu un saldā krējuma krēmu un karamelizētiem valriekstiem.
Musa kūka
Marakujas un baltās šokolādes musa kūka ar aveņu marmelādi un kraukšķīgu kārtu uz baltā biskvīta pamatnes.
Burkānu kūka
Burkānu-valriekstu biskvīta kūka ar siera krēmu un ar iebiezināto pienu.
Siera kūka
Kūka ar smilšu mīklas pamatni un siera un skābā krējuma krēmu.
Jogurta kūka
Neceptā kūka ar maigu ogu jogurta-putukrējuma krēmu uz smilšu pamatnes. Virsū pārlieta ar ogu želeju.
Biezpiena torte
Kafijas-mandeļu kūka
Vaniļas biskvīts ar biezpiena un salda krējuma krēmu, ar svaigām ogām vai ogu marmelādi.
Mandeļu biskvīts ar kafijas un Filadelfijas siera krēmu un tumša ganaša kārtiņu(pie krēma iet rums).